Bătaie de joc la stadionul CFR. Biletele se dau numai cu buletin sau procură

Bătaie de joc la stadionul CFR. Biletele se dau numai cu buletin sau procură
Cei care vor să cumpere bilete la meciul CFR - "U" trebuie să prezinte un act de identitate. CFR nu permite achiziţionarea tichetelor decât cu prezenţa titularului buletinului.

Bătaie de joc la stadionul CFR. Cei care vor să îşi cumpere bilete la derby-ul din Gruia trebuie să prezinte acte de identitate sau procură. Este o situaţie cel puţin neobişnuită, având în vedere că cetăţenii au obligaţia de a prezenta buletinul numai în faţa autorităţilor statului. În plus, o procură notarială poate fi chiar mai scumpă decât tichetul de meci pentru care este utilizată.

Preţurile biletelor variază între 10 lei, la Peluza I şi 50 de lei, la sectoarele 13-16 ale Tribunei I.

Elevii şi studenţii posesori de Studcard pot cumpăra bilete cu reducere, cu preţul de 10 lei, la două dintre sectoarele tribunei a II-a. La Tribuna a II-a biletele cu preţ întreg costă între 25-40 de lei, în funcţie de sectorul de tribună ales.

La tribuna I preţurile se situează între 30-50 de lei.

De precizat că tarifele de acces pe stadion sunt uşor mai ridicate decât la meciul cu Rapid, dar şi la alte partide, unde un tichet a costat între 5-40 de lei.

Meciul CFR Cluj - Universitatea Cluj se va disputa joi, 14 aprilie, de la ora 20.30, în cadrul etapei a 26-a a Ligii I de fotbal, ediţia 2010-2011.

 

Comenteaza