Bărbați din Cluj, depistați la volan cu alcoolemie uriașă și fără permis de conducere

Bărbați din Cluj, depistați la volan cu alcoolemie uriașă și fără permis de conducere
| Foto: IPJ Cluj

Doi bărbați din județul Cluj s-au ales cu dosar penal după ce au fost prinși la volan în stare de ebrietate și fără carnet de conducere.

Polițiștii clujeni de la Rutieră i-au căutat în trafic, în data de 14 iunie 2023, pe șoferii care au băut alcool sau care încalcă alte reguli de circulație.

Astfel, polițiștii din Gherla au depistat în trafic, în jurul orei 11:20, un bărbat de 56 de ani, din municipiul Gherla, care se deplasa cu un autoturism pe strada Liviu Rebreanu, deși consumase alcool.

„Testarea acestuia cu aparatul alcooltest a indicat o concentrație de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat, context în care a fost condus la Spitalul municipal Gherla, pentru recoltarea de probe de sânge necesare stabilirii alcoolemiei. În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, a transmis IPJ Cluj.

De asemenea, în aceeași zi, în jurul orei 19:30, polițiștii din Huedin au identificat un tânăr de 22 de ani, din comuna Florești, la volanul unei mașini.

Tânărul a fost reținut imediat când oamenii legii au văzut că acesta nu deținea carnet de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. Ulterior, bărbatul s-a ales cu dosar penal.

Comenteaza