Bărbat surprins în timp ce aborda eleve pentru videochat în parcarea unui liceu. În buzunar avea substanţe interzise

Bărbat surprins în timp ce aborda eleve pentru videochat în parcarea unui liceu. În buzunar avea substanţe interzise
| Foto: Jandarmeria Română

Un bărbat a fost prins de jandarmi în timp ce aborda eleve cărora le împărţea pliante pentru videochat, în parcarea unui liceu.

Jandarmii au constatat că bărbatul în vârstă de 38 de ani avea asupra lui substanţe interzise şi doi câini periculoşi, dintre care unul fără botniţă, astfel că a fost sancţionat şi dus la Poliţie. Incidentul s-a petrecut în preajma unui liceu din Iași. 

”Un echipaj de jandarmi aflat în patrulare în zona unui liceu din Iaşi a observat, într-o parcare din apropiere un bărbat care avea în lesă doi câini periculoşi, unul dintre ei neavând botniţă. Apropiindu-se de bărbat, jandarmii au observat că acesta aborda pe stradă elevele liceului, împărţindu-le pliante de promovare a unui studio de videochat”, a informat, marţi, Jandarmeria Română.
 
În urma verificării identităţii acestuia în aplicaţia E-DAC, pe numele bărbatului a fost identificată o semnalare, motiv pentru care acesta a fost dus la Poliţie. 
  
”De asemenea, în urma controlului corporal preventiv, asupra persoanei a fost găsită o folie de aluminiu împăturită, în interiorul căreia se afla o substanţă vegetală de culoare brun-verzuie.  Pe numele bărbatului au fost întocmite actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere fără drept de substanţe cu efect psihoactiv, fiindu-i aplicată şi sancţiunea contravenţională pentru nerespectarea legislaţiei privind regimul câinilor periculoşi”, a mai menţionat sursa citată.

Comenteaza