Bărbat înecat în apele râului Arieş. Medicii au pronunţat decesul după ce au aplicat o oră manevre de resuscitare

Bărbat înecat în apele râului Arieş. Medicii au pronunţat decesul după ce au aplicat o oră manevre de resuscitare

Pompierii clujeni au fost solicitaţi joi seara, alături de un echipaj SAJ, pentru aplicarea manevrelor de resuscitare unui bărbat scos din apele râului Arieș, pe raza localității Mihai Viteazu din judeţul Cluj. 

"Pompierii din cadrul Detașamentului Turda intervin în aceste momente, alături de un echipaj SAJ, pentru aplicarea manevrelor de resuscitare unui bărbat scos din apele râului Arieș, pe raza localității Mihai Viteazu.

În momentul sosirii, echipajele au găsit bărbatul în stop cardio respirator pe malul stâng la Arieșului, manevrele au fost începute de aparținători, după care au fost continuate de către pompieri și echipajul SAJ. Intervenția este în desfășurare, vă vom oferi mai multe detalii după finalizarea acesteia", a transmis ISU Cluj în seara de joi, 20 iulie.

În dimineaţa zilei de vineri, 21 iulie, pompierii au transmis că manevrele de resuscitare nu au reușit ieri să aducă semnalele vitale pentru bărbatul scos din apele râului Arieș, iar medicii au declarat decesul acestuia după ce au aplicat manevrele de resuscitare aproape o oră, însă fără succes.

foto: arhivă

Comenteaza