Banchet tragic pentru un elev de clasa a VIII-a. A murit sub ochii tatălui său și ai colegilor

Banchet tragic pentru un elev de clasa a VIII-a. A murit sub ochii tatălui său și ai colegilor
| Foto: lolik4ever - Despositphotos.com

Un tânăr absolvent de clasa a opta din Suceava a căzut inconștient la banchetul de final de gimnaziu. Deși a fost resuscitat și dus la spital, acesta avea să decedeze dimineața următoare.

Incidentul s-a petrecut în noaptea de vineri, la un restaurant de lux din Suceava, unde elevul petrecea la banchet.

Se pare că băiatul, cunoscut cu o formă gravă de epilepsie, se afla la masă cu colegii lui când i s-a făcut rău și a căzut secerat, fiind în stare de inconștiență, spre disperarea celor prezenți, care au cerut ajutor la 112. La fața locului au ajuns cadrele de la Serviciul de Ambulanță, care au efectuat minute bune manevre de resuscitare. Inima băiatului a repornit și a fost transportat de urgență la spital, potrivit Antena 3.

El a rămas internat la Terapie Intensivă, sub monitorizarea medicilor. Din nefericire, acesta a decedat în această dimineață.

Colegii băiatului spun că acesta nu ar fi consumat alcool, dar a dansat toată noaptea. Medicii de la UPU au prelevat probe de sânge și polițiștii au deschis o anchetă pentru a se stabili din ce cauză s-a oprit inima băiatului și dacă a consumat substanțe toxice, menționează sursa citată.

Comenteaza