Băiatul Clejanilor: "Sunt terorizat de interlopul Nelson Mondialul"

Băiatul Clejanilor: "Sunt terorizat de interlopul Nelson Mondialul"
| Foto: YouTube

Băiatul Clejanilor a postat pe Facebook mesajul pe care l-a trimis către Poliţia Română cu privire la amenințările pe care pretinde că le primește de la interlopul clujean Nelson Mondialu.

Fulgy, băiatul Clejanilor, s-a plâns pe Instagram și a declarat că se teme pentru viața lui, după ce ar fi primit mesaje de amenințare de la diverse persoane, puse de interlopul clujean Nelson Mondialu. 

Acesta a vorbit pe rețelele de socializare despre ceea ce se întâmplă în viața lui zilele acestea. Printre multe altele, tânărul susține că Nelson Mondialu ar fi pus diverse persoane să-l sune și să-l amenințe. Tocmai de aceea, Fulgy a cerut ajutorul oamenilor legii.

„Mă simt neajutorat, îmi este frică. Nelson a pus lume să mă sune și să mă bată. România, trezește-te! Sunt terorizat cu telefoanele de interlopul Nelson Mondialul.”, este mesajul pe care Fulgy l-a scris către Poliția Română și l-a postat pe Facebook.

Între timp, unii dintre cei mai temuți interlopi din capitală, nu poliţia, l-au asigurat pe băiatul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani că nu i se va întâmpla nimic. Aceştia l-au asigurat că "Nelson Mondialu își cere scuze pe live și șterge videoclipul de pe YouTube că-i dau eu bani” , a spus Fulgy pe Instastory, conform cancan.ro.

Comenteaza