Avocat britanic voluntar la Habitat: Clujul va deveni în curând la fel de atractiv ca Praga

Avocat britanic voluntar la Habitat: Clujul va deveni în curând la fel de atractiv ca Praga
Mark Molyneux, asociat la prestigioasa firmă de avocatură Addleshaw Goddard s-a îndrăgostit de Cluj. În ultimele trei veri nu a lipsit de pe şantierele Habitat şi e convins că dacă ar fi mai cunoscut, Clujul ar concura cu oraşe ca Praga sau Cracovia.

Molyneux are 34 de ani şi lucrează pe partea de drept comercial, de litigii a firmei de avocatură din Londra. Din portofoliul său fac parte companii cu nume cu rezonanţă ca British Airways sau Smirnoff sau procese celebre ca cel în care Rusia acţiona în judecată Kazahstanul.

A venit prima dată în România în urmă cu trei ani. "Înainte nu ştiam mare lucru dar acum mi se pare absolut fantastic. Clujul e un oraş minunat, îmi place arhitectura, restaurantele, oamenii sunt amuzanţi. Şi berea. Nu îmi place când plouă", explică el. Avocatul nu a mai lucrat deloc în construcţii înainte să voluntarieze pentru Habitat pentru Umanitate Cluj şi i se pare grozav, mai ales că este o muncă în aer liber şi este foarte diferită de munca de birou. I se mai pare foarte interesant felul în care s-a dezvoltat Clujul în ultimii ani, în ceea ce priveşte zona de agrement, magazinele şi are senzaţia că se dezvoltă încontinuu.

Citiţi mai mult pe PROVINCIANEWS.RO.

 

 

Comenteaza