Foto Au fost prinşi junii teribilişti din Câmpia Turzii care au făcut „spume” în arteziană. "La muncă în folosul comunității" cu ei, spun cetăţenii

Au fost prinşi junii teribilişti din Câmpia Turzii care au făcut „spume” în arteziană. "La muncă în folosul comunității" cu ei, spun cetăţenii

O fântână arteziană din Câmpia Turzii s-a „înspumat” peste noapte, ca efect al unei glume făcute de patru adolescenți. Tinerii au fost identificați pe camerele de supraveghere și au fost amendați. Cetăţenii spun că amenzile nu îi vor "reabilita", ci poate doar ceva muncă în folosul comunităţii. 

"I-am identificat pe cei care au făcut „spume” în Parcul din Sâncrai", a anunţat primarul din Câmpia Turzii, Dorin Lojigan. 

Au fost prinşi adolescenții teribilişti din Câmpia Turzii care au făcut „spume” în arteziană. Riscă în viitor condamnări penale

"În această săptămână, patru adolescenți din Câmpia Turzii au vărsat 7 flacoane cu detergent și șampon în fântâna arteziană din Cartierul Sâncrai. Apoi, dând dovadă de o aroganță maximă, au lăsat flacoanele goale pe coșul de gunoi de lângă parc.

Pe baza înregistrărilor video de la fața locului, i-am identificat pe cei 4: C. D., B. A. R., M. T. C., N. A. Pentru isprava lor teribilistă, dar lipsită de bun simț și grijă față de mediul înconjurător, cei 4 s-au ales cu câte o sancțiune contravențională, în valoare de 2.000 de lei, fiecare. 

De multe ori, anturajul sau dorința de a ieși în evidență îi determină, în special pe adolescenți, să facă fapte pe care, ulterior, le-ar putea regreta sau care le-ar putea aduce cercetări sau condamnări penale.

Pentru a evita acest lucru, părinții ar trebui să se preocupe mai mult de copii, iar prin „a ne preocupa” nu ne referim la ultimul model de smartphone, ci la o educație bazată pe încredere și respect reciproc.

Instalați-vă aplicații de telefon pentru controlul parental, faceți tot posibilul să cunoașteți anturajul copiilor voștri, nu îi lăsați în grija străinilor și discutați în mod permanent cu ei. Să prevenim, pentru a nu avea ce combate", transmite primarul din Câmpia Turzii. 

Cetăţenii din Câmpia Turzii spun că amenzile îi vor ustura la buzunar doar pe părinţi, iar copiii tot nu vor pricepe mare lucru. Propunerea lor este ca junii teribilişti să fie puşi în schimb "la muncă în folosul comunității să îi vadă lumea și așa fiți sigur că le intrau în cap minţile" / "La măturat pe străzi și adunat mizerie sa-i vadă prietenii, să le fie rușine, să nu mai facă". 

Comenteaza