Atât de beat încât, după ce a fost înjunghiat, a declarat la UPU că s-a rănit singur. Când s-a trezit a aflat adevărul

Atât de beat încât, după ce a fost înjunghiat, a declarat la UPU că s-a rănit singur. Când s-a trezit a aflat adevărul
Un bărbat din Turda în vârstă de 40 de ani a fost spintecat cu un cuţit sâmbătă, 4 aprilie, de un cunoscut, la domiciliul acestuia, unde se deplasase pentru nişte lemne de foc plătite în avans.

Gheorghiţă Marcovici spune că în momentul producerii faptei era atât de beat încât a decarat la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) Cluj că s-a rănit singur.

Declară acesta: "m-am aplecat să-l trezesc pe Feri la el acasă, unde dormea pe o canapea. În momentul când l-am atins acesta a înfipt cuţitul în mine. Din păcate însă eram atât de beat în acel moment încât am declarat la urgenţe şi poliţiştilor care au venit acolo că m-am rănit singur. Însă după ce m-am trezit, cei doi prieteni care m-au însoţit după lemne mi-au spus că au văzut clar cum tipul m-a înjunghiat. Apoi am aflat că şi el a recunoscut acest lucru".  

Astăzi, (joi, 9 aprilie, n.r.), bărbatul a ieşit din spital, fiind însoţit de doi poliţişti la biroul unui procuror din cadul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj, iar miercurea viitoare, după Paşte, când se va mai reface după operaţia suferită, Marcovici se va prezenta împreună cu un avocat pentru a face declaraţii complete.

El spune că vor fi convocaţi şi martorii, precum şi presupusul agresor.

Comenteaza