Asfaltul de pe centura Vâlcele - Apahida continuă să dispară

Asfaltul de pe centura Vâlcele - Apahida continuă să dispară
Centura Clujului pe relaţia Vâlcele-Apahida a fost decopertată pe o porţiune de un kilometru. Deputatul clujean Mircia Giurgiu a declarat ieri că starea centurii de ocolire a Clujului este tot mai dezastruoasă. “În urma vizitei din luna iunie, centura era perfectă. În iulie au apărut câteva săpături, dar acum este dezastru”, a spus Giurgiu, care a vizitat astăzi şantierul.

Deputatul independent a menţionat că, de la precedenta sa vizită pe centură, peste un kilometru de stradă a fost dezasfaltat, iar săpăturile continuă. "Pentru lucrările acestui drum s-au alocat 155 de milioane de euro din banii publici. Nu pot să înţeleg ce se întâmplă cu aceşti bani, din moment ce nu se văd schimbări în bine", a declarat parlamentarul. Zona de pe traseul centurii unde a fost scos asfaltul este în continuarea porţiunii afectate de surparea terenului, care trebuia finalizată până în 30 iulie, pe asigurarea încheiată de constructori.

Mircia Giurgiu a anunţat că în septembrie va face un demers către premierul Emil Boc pentru a rezolva problema lucrărilor la centura Vâlcele-Apahida cât mai curând. Reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) nu au putut fi contactaţi ieri. În schimb, directorul DRDP, Ion Pantelimon, a declarat anterior că termenul de finalizare a respectivei porţiuni, dar şi a lucrărilor de la centură a fost decalat până la 30 septembrie.

 

 

Comenteaza