Arafat, ieșire nervoasă la adresa unui jurnalist care i-a reproșat că "ardem ca şoarecii în spitale": Aţi venit să urlaţi?

Arafat, ieșire nervoasă la adresa unui jurnalist care i-a reproșat că "ardem ca şoarecii în spitale": Aţi venit să urlaţi?

Șeful DSU, Raed Arafat, a avut o reacție nervoasă, vineri, după ce un jurnalist l-a întrebat cum este posibil să ne confruntăm cu o nouă tragedie de acest fel în România, după cele de la Colectiv și Piatra Neamț.

Raed Arafat a izbucnit după ce jurnalistul l-a întrebat unde sunt toate măsurile promise de autorități după tragediile care au avut loc în clubul Colectiv și la spitalul din Piatra Neamț.

Reporter: "Domnule ministru, iar o tragedie după Piatra Neamț? Unde sunt toate acele măsuri promise? Domnule ministru, iar o tragedie după Piatra Neamț? A trecut niciun an de atunci și iar ne confruntăm. Ardem ca șoarecii în spitalele românești. Nu se poate așa ceva".

Arafat: "Dacă ați venit să urlați la noi, aici intervenția... v-am explicat. E revoltă în capul dumneavoastră, acuma, până vedem care este situația. Lăsați situația până o să vină pompierii să vă spună care este motivul. Deci la acest moment v-am dat toate informațiile. Au fost controale. Ultimul control aici a fost în luna noiembrie, anul trecut. Tonul dumneavoastră...", a replicat nervos Raed Arafat.

Cinci persoane și-au pierdut viața în urma incendiului care a izbucnit vineri dimineața într-un corp de clădire al Institutului Matei Balș din București, unde erau internați pacienți cu COVID-19. 

Comenteaza