Antonescu la Cluj: "Pista aeroportului trebuie finalizată la timp. E un obiectiv economic important" FOTO / VIDEO

Antonescu la Cluj:
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a vizitat astăzi şantierul de lucru pentru noua pistă de 2.100 de metri a Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca. "Trebuie să aducem toate argumentele pentru ca pista din Cluj să devină o lucrare prioritară şi să aibă o rubrică în bugetul naţional pe 2014".

El a declarat că lucrările sunt de foarte mare importanţă, "aş zice la nivel naţional, dar cu siguranţă la nivel regional. E al doilea aeroport din ţară. Noua pistă va creşte cu un etaj superior importanţa aeroportului pe toate planurile, dar în primul rând ca dezvoltare economică. Trebuie şi sper să se respecte termenele de finalizare".

Crin Antonescu a fost însoţit în inspecţia sa pe şantierul noii piste de preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, de directorul Aeroportului, David Ciceo, şi de subprefectul Mihnea Iuoraş.

Vizita liderului liberalilor la Cluj se va încheia cu o o conferinţă de presă la sediul PNL din Cluj-Napoca, în contextul în care în 14 septembrie vor avea loc alegerile pentru şefia filialei judeţene a partidului. Pentru această poziţie candidează Horea Uioreanu şi Mihai Szeplekan.

Citeşte şi Preţul noii piste a aeroportului creşte: se cere o altă licitaţie

 

Comenteaza