Foto Angajatul unei companii din Cluj, urecheat pe Facebook după ce a aruncat țigara pe geam din mașina firmei: „Spor la vânzări”

Angajatul unei companii din Cluj, urecheat pe Facebook după ce a aruncat țigara pe geam din mașina firmei: „Spor la vânzări”

Șoferul care conducea mașina inscripționată în spate cu „farmec.ro”, ar fi aruncat mucul de țigară pe asfalt direct din mers, în cartierul Grigorescu din Cluj-Napoca.

Servus! Ți-ai uitat chiștocul în Grigorescu. Regula bunului simț spune să nu facem mizerie pe jos. Vreau să cred că a fost o greșeală și că tu de fapt ești un tip foarte educat. By the way, spor la vânzări!”, i-a atras atenția un șofer, conducătorului mașinii inscripționate cu site-ul farmec.ro, într-o postare pe grupul de Facebook Info Trafic Cluj-Napoca.

Angajatul unei companii din Cluj, urecheat pe Facebook după ce a aruncat țigara pe geam din mașina firmei: „Spor la vânzări”

În fotografie apare un autoturism, marca Volkswagen „up!” brand-uit cu stie-ul celor de la Farmec Cluj, producător de produse cosmetice.

„Ălă-i farmec-ul, să arunce jos”

Postarea a strâns în câteva ore peste 450 de reacții și peste 150 de comentarii.

Iată câteva dintre comentarii:

„Poate a vrut sa ii dea și lui 2 fumuri”, a comentat cineva ironic,

„British Tobacco România vă mulțumește pt sesizare. Vă vom ține la curent cu măsurile necesare luate pt a nu se mai întâmpla astfel de cazuri nefericite”, a fost un alt comentariu ironic.

„Ăla-i farmec-ul....să arunce jos! (sus nu e posibil) :))”, a mai ironizat cineva firma.

În comentarii, unii oameni erau vizibil deranjați de inițiativa de civism a celui care l-a postat pe conducătorul mașinii de la Farmec.

„Atâta vrăjeala pt un muc de tigara… doamne ferește !!!”,, a mai comentat cineva.

Comenteaza