Video "Am aterizat, dar nu are cine să aducă scara la avion." Pasageri români, blocați în avion

"Am aterizat, dar nu are cine să aducă scara la avion." Pasageri români, blocați în avion
| Foto: tripadvisor.com/media/photo

Lipsa de personal şi cererea mare din vara aceasta se lasă cu haos pe marile aeroporturi din capitalele europene. Pasagerii unei curse care a plecat din România spre Londra au rămas aproape o oră în avionul ajuns la destinație.

Ajunși la destinație, pasagerii unei curse din România spre capitala Marii Britanii au fost nevoiți să rămână în avion pentru că nu avea cine să aducă scara la ușa de evacuare.

Pasagerii zborului Wizzair nr W63501, care a efectuat cursa Timișoara – Luton (Londra, Marea Britanie) au fost întâmpinaţi la Londra cu mesajul: „Am aterizat, dar nu are cine să aducă scara ca să putem ieși din avion".  Înregistrarea filmată de un pasager a apărut pe site-ul Funkytravel.

Vocea însoțitoarei de zbor dezvăluie nemulțumirea și uimirea că nu are cine să opereze avionul. Cu alte cuvinte, nu avea cine să aducă scara la ușa de evacuare, nu avea cine să preia bagajele și nici pasagerii.

Pasagerii au avut de așteptat 45 de minute până în momentul în care angajații operatorilor de la sol au adus scara și au preluat bagajele.

 În urmă cu doi ani, aeroporturile erau goale. Specialiștii anunțau că revenirea aviației la nivel de 2019 se va face în 2-3-4 ani, însă peste 90% din aviația din 2019 a renăscut odată cu ridicarea tuturor restricțiilor COVID. Efectul e vizibil zilele acestea, când mii de zboruri la nivel mondial sunt anulate și zeci de mii de pasageri sunt afectați de zboruri anulate sau întârziate. 

Comenteaza