Update Alertă pe Aeroportul Cluj! Medici și reprezentanți ai DSP Cluj, la bordul avionului cu o persoană suspectă de COROVANIRUS

Alertă pe Aeroportul Cluj! Medici și reprezentanți ai DSP Cluj, la bordul avionului cu o persoană suspectă de COROVANIRUS
| Foto: Facebook/Info Trafic jud. Cluj

Pasagerii izolați la bordul avionului companiei aeriene poloneze LOT, care a aterizat pe aeroportul din Cluj, sunt, în aceste momente consultați de echipe ale SMURD și DSP Cluj după ce a apărut suspiciunea că o persoană ar putea fi infectată cu coronavirus.

UPDATE: Persoana care ar putea fi contaminată cu coronavirus este una dintre stewardese. Aceasta ar fi venit recent din Vietnam.

______________________________________

"Am primit o informare că o pasageră aflată la bordul aeronavei ar fi o persoană care ar fi călătorit într-o zonă care ar putea fi contaminată.  Se pune în aplicare procedura de debarcare normală a pasagerilor. Persoana a fost în Asia de Sud-Est şi am primit o informaţie că ar fi intrat în contact cu ceva persoane din China”, a declarat, pentru Ziua de Cluj, Tudorel Lupoaiei, director operațional al Aeroportului Internaţional Cluj.

Nu este încă clar dacă persoana care ar putea fi contaminată cu coronavirusul apărut în China ar fi unul dintre pasageri sau face parte din echipajul de zbor.

La bordul aeronavei se află 57 de pasageri și 4 membri ai echipajului.

Aeronava, care venea de la Varșovia, a aterizat pe aeroportul din Cluj-Napoca la ora 13.00 și ar fi trebuit să decoleze la ora 13.40 spre Varșovia. 

Comenteaza