Alegerile din SUA şi expunerea media, disecate la Facultatea de Jurnalism

Alegerile din SUA şi expunerea media, disecate la Facultatea de Jurnalism
Conferinţă la Cluj pe tema alegerilor din cea mai puternică ţară a lumii, SUA, unde la alegerile din urmă cu câteva săptămâni fostul preşedinte Barack Obama a mai câştigat un mandat la Casa Albă.

Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din cadrul Universităţii "Babeş-Bolyai" este cea care organizează conferinţa pe tema alegerilor din SUA şi a modului în care acestea au fost reflectate în presa amerincană.

Conferinţa are loc mâine de la ora 10 şi este susţinută de Tudor Vlad, fondatorul Departamentului de Jurnalism al FSPAC.

Tudor Vlad este licențiat al Universității din București și a obținut titlul de doctor în cadrul UBB din Cluj-Napoca. În perioada 1991-1999, a fost redactor-șef al Transylvanian Review, iar perioada 1990-1999 a fost redactor-șef adjunct al săptămânalului Tribuna. În perioada 2008-2010 a fost consultant pentru The New York Times, respectiv pentru Russian Journalists' Union. A publicat patru romane, două cărți despre jurnalism ("Interviul, de la Platon la Playboy" și "Fascinația filmului la scriitorii români") și este co-editorul lucrării "Copyright and consequences. Central European and U.S. perspectives". În prezent, Tudor Vlad ocupă poziția de Associate Director al James M. Cox Jr. Center for International Mass Communication Training and Research, în cadrul University of Georgia.

Etichete
Comenteaza