"Aghesmuiţi" de Paşte, la volan pe drumurile Clujului! Un tânăr a intrat într-un cap de pod şi a fugit de la locul accidentului

"Aghesmuiţi" de Paşte, la volan pe drumurile Clujului! Un tânăr a intrat într-un cap de pod şi a fugit de la locul accidentului
| Foto: Arhiva

Mai mulţi şoferi au ajuns pe mâna poliţiştilor din Cluj după ce s-au urcat băuţi la volan în minivacanţa de Paşte.

Polițiștii rutieri din Dej au reținut pentru 24 de ore un tânăr de 19 ani din comuna Vad, județul Cluj, care a condus fără permis, sub influența alcoolului și nu a oprit la semnalul polițiștilor.

"La data de 10 aprilie, polițiștii rutieri dejeni, au reținut pentru 24 de ore un tânăr de 19 ani din comuna Vad, județul Cluj, care la data de 7 aprilie, în jurul orei 19.30, a refuzat să oprească la semnalele regulamentare ale polițiștilor, iar în  încercarea de a scăpa de echipajul plecat în urmărirea sa a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a lovit un cap de pod, fugind apoi de la locul accidentului.

După prinderea tânărului, polițiștii au constatat că acesta conducea fără permis de conducere fiind și sub influența alcoolului, având o alcolemie de peste 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat", transmite Inspectoratul de Poliție al Județului. 

Acesta este cercetat de polițiști pentru comiterea infracțiunilor de ”conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, ”conducere sub influența alcoolului”, ”părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție”, ”vătămare corporală din culpă”, fapte prevăzute și pedepsite de Codul Penal.

Turmentați de sărbători 

În minivacanţa de Paşte, polițiștii rutieri din Dej au depistat un bărbat de 69 de ani din comuna
Chiuiești conducând un autoturism cu peste 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiști din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Gherla au depistat un pensionar de 67 de ani, din Cluj-Napoca, la volanul unei mașini, sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat faptul că bărbatul avea peste 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Comenteaza