Blocat în maşină de "vânătorii" de parcări la Kauflandul din Mănăștur. "Egoiști, grăbiți, plini de ură și răutate, fiecare numai pentru el"

Blocat în maşină de "vânătorii" de parcări la Kauflandul din Mănăștur. "Egoiști, grăbiți, plini de ură și răutate, fiecare numai pentru el"
| Foto: playtech.ro

Un clujean a avut parte de o surpriză zilele acestea, în "spiritul sărbătorilor", în parcarea magazinului Kaufland situat în cartierul Mănăştur din Cluj-Napoca. Vânătorii de parcare de vârsta a treia i-au pus nervii la încercare şi omul s-a lămurit cum mai e cu respectul în oraşul comoară. 

A început goana după cumpărături, iar un loc de parcare la un supermarket a devenit una dintre avuţiile care trebuie obţinute cu orice preţ. Chiar şi cu cel al pierderii respectului, că doar parcarea e gratis. Oamenii îşi varsă năduful pe pagina de Facebook Info Trafic Cluj-Napoca. De curând un şofer care a avut "tupeul" să facă nişte cumpărături în Kauflandul din Mănăştur a rămas la plecare "prizonier", între două maşini, care îi vânaul locul de parcare şi îi blocau maşina în care avea şi copilul de două luni. 

"Nu pot să nu scriu despre pățania asta! Am ieșit de la cumpărături din Kaufland Mănăștur, împreună cu familia, printre care și un nou născut de 2 luni, în timp ce îmi puneam cumpărăturile în portbagaj, un domn, a așteptat liniștit să eliberez parcarea să o ocupe dânsul.

Pe când să ies, un alt domn de aproximativ 55-60 ani a ajuns cu mașina și aștepta și dânsul să bage mașina în același loc de parcare, doar că eu nu puteam elibera parcarea, ambii staționând să o ocupe, unul în spate celălalt în partea dreapta spre calea de acces, nici unul nu a dorit să mă lase să ies, cel din spate a oferit doar spațiul necesar să pot ieși cu spatele din locul de parcare!

A urmat o ceartă, iar la un moment dat domnul în vârstă, face o afirmație ce m-a lăsat lat: "Timpul meu este mai valoros"!!! Poftim? Stimabili domni de vârsta a treia, cum calculați valoarea timpului dumneavoastră, în detrimentul unei familii tinere cu copil sugar?", şi-a scris şoferul păţania din oraşul care avea cândva nota 10 cu steluţă la spirit civic, bun simţ ardelenesc, respect, etc.

Un alt clujean îi spune că nu vede nimic deplasat în această aventură la volan, în "spiritul sărbătorilor". "Mie nu mi se pare nimic deplasat. Ăștia suntem noi românii, indiferent de vârstă sau statut social. Egoiști, grăbiți, plini de ură și răutate, fiecare numai pt el!!"

Comenteaza