Accidentul din Nima. Șoferul a ajuns "la răcoare", prostituata cu care era în mașină, la spital

Accidentul din Nima. Șoferul a ajuns "la răcoare", prostituata cu care era în mașină, la spital

Bărbatul care a provocat, luni, un accident în localitatea clujeană Nima, în timp ce conducea băut, a fost arestat, iar femeia cu care se afla în mașină a ajuns la spital.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 zile și este cercetat pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, fiind depistat cu 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat, și vătămare corporală din culpă. Femeia cu care se afla în mașină, o tânără în varstă de 30 de ani, din Dej, este în spital, cu multiple fracturi. 

Accidentul s-a produs după ce bărbatul în vârstă de 40 de ani din comuna Aluniș, s-a urcat la volan, cu toate că era băut, și a pornit spre Nima, unde intenționa să își schimbe un bec la mașină. Conform Dejeanul.ro, pe marginea drumului, în zona pădurii dintre Nima și Bunești, a văzut două femei care practicau prostituția, astfel că a oprit la acestea.

A luat-o în mașină pe una dintre ele, urmând să se deplaseze într-un alt loc pentru a întreține relații sexuale. Nu a mai fost atent la condus, astfel că atunci când a pătruns în DN1C, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar de un bărbat din Unguraș.

Bărbatul a scăpat nevătămat în urma accidentului, însă tânăra de 30 de ani a fost grav rănită, suferind mai multe fracturi și are nevoie de cel puțin 80 de zile de îngrijiri medicale. 

Comenteaza