Accident la Tureni: Şoferii grăbiţi îşi fac praf maşinile şi dau vina pe gardul separator

Accident la Tureni: Şoferii grăbiţi îşi fac praf maşinile şi dau vina pe gardul separator

Gardul protector care separă cele două sensuri de mers de pe raza comunei Tureni din judeţul Cluj este considerat responsabil pentru încă un accident.

Două autoturisme s-au ciocnit sâmbătă, 31 iulie, la intersecția drumului spre Micești. "Niște handicapați. Care o fost scopul gardului acolo defapt? Să nu facă ăla de pe b2 depășiri pe contrasens?”, este întrebarea lansată de un șofer. Alții consideră că nu gardul ar fi problema, ci modul în care conduc șoferii, a transmis turdanews.net.

"Se iese greu dinspre Micești din cauza șoferilor. Nu a gardurilor. Mulți care circulă pe sensul Turda – Cluj, intră cu viteză de pe banda 1 pe 2 pentru a depăși, nu pentru a vira stânga spre Micești (banda 2 este dedicată virajului spre stânga). Cel care vrea să iasă în DN1, nu poate din cauza acestor șoferi care nu respectă semnificația semnelor și marcajelor.

O altă situație este când un șofer care merge pe sensul Turda – Cluj, ajunge în intersecție și blochează ieșirea celor dinspre Micești, ezitând efectuarea virajului și așteptând să nu mai treacă nicio mașină pe sensul opus… cred că o cameră video în acea zonă ar rări șoferii iresponsabili”, consideră un alt șofer.

Gardul separator al sensurilor de mers, cu bordură, a fost montat de CNAIR, însă lucrarea a atras de-a lungul timpului numeroase critici. Fie din cauza accidentelor, fie din cauza apei care se adună în cazul unor precipitații mai mari.

Comenteaza