News alert Update Foto Accident între Gilău și Căpuș. O persoană încarcerată în urma impactului/ Mai mulți răniți

Accident între Gilău și Căpuș. O persoană încarcerată în urma impactului/ Mai mulți răniți
Accident între Gilău și Căpuș. Impact între două mașini/ Se circulă alternativ
Accident între Gilău și Căpuș. Impact între două mașini/ Se circulă alternativ
Accident între Gilău și Căpuș. Impact între două mașini/ Se circulă alternativ
Accident între Gilău și Căpuș. Impact între două mașini/ Se circulă alternativ

Un accident de circulație, în care au fost implicate două autoturisme, a avut loc la ieșirea din Căpuș spre Cluj-Napoca. 

UPDATE: O autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență rezultată în urma unui accident rutier produs la ieșirea din localitatea Căpușu Mare spre municipiul Cluj-Napoca.

Pompierii au fost alertați în jurul orei 17.00, iar la fața locului au găsit două autoturisme avariate, iar într-unul dintre acestea se afla o tânără care acuza dureri la un membru inferior.

"S-a acționat cu echipamentele speciale pentru a acorda primul ajutor calificat și pentru a o evacua din autoturism fără a-i agrava posibilele leziuni suferite. Aceasta a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

Alte patru persoane au mai fost consultate la fața locului, dintre care două au fost transportate la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate", au transmis reprezentanții ISU Cluj.

Pompierii au asigurat la locul accidentului măsuri de acordare a primului ajutor calificat, protecție a persoanelor implicate în accident și măsuri de prevenire a incendiilor în urma evenimentului rutier.

Potrivit polițiștilor, din verificările preliminare, conducătorul auto care se deplasa dinspre Huedin înspre Cluj-Napoca ar fi pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune frontală cu un alt autoturism.

"Anterior pătrunderii pe sensul opus, un alt participant la trafic ar fi efectuat un viraj la stânga, încălcând marcajul longitudinal continuu, pe sensul de deplasare Oradea-Cluj. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative", a precizat IPJ Cluj.

________________________________

Potrivit polițiștilor, din primele date, accidentul rutier s-a produs pe raza localității Căpușu Mare, între două autoturisme care circulau din sensuri opuse, pe DN1 E60. 
Momentan se circulă alternativ.

 

Comenteaza