Update Foto Accident în Urișor. Un tânăr a ajuns la spital

Tamponarea s-a produs din cauza unei depășiri neregulamentare, în localitatea Urișor din județul Cluj.

Update 09:20 IPJ Cluj: Conducătorul auto vinovat, 21 de ani, din comuna Chiuiești, județul Cluj. Victima din autoturismului nevinovat, 24 de ani, din comuna Cășeiu, județul Cluj.  Conducătorul auto nevinovat, din comuna Cășeiu, județul Cluj. Depășire neregulamentară, în zona de acțiune a indicatorului Depășirea interzisă și încălcând marcajul longitudinal continuu. Autoturismul nevinovat efectua virajul la stânga. Vinovat e conducătorul mașinii marcă BMW.

Din primele informații transmise de IPJ Cluj, accidentul rutier s-a produs pe raza localității Urișor, fiind implicate două autovehicule. "Cauza este depășirea neregulamentară. Fără alcool", au mai arătat reprezentanții IPJ Cluj.

"O autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ au fost alertate în cursul acestei dimineți, ca urmare a unui accident rutier care s-a produs pe raza localității Urișor, în jurul orei 7.40. Pompierii sosiți de urgență la locul evenimentului au găsit două autoturisme avariate și ocupanții ieșiți din acestea.

Un tânăr de 24 de ani a fost consultat de către echipajul SAJ și a fost transportat la spital, cu traumatisme la nivelul capului, conștient și cooperant. Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor pentru persoanele implicate în accident și au asigurat măsuri pentru siguranța salvatorilor și a persoanelor implicate în eveniment", transmit reprezentanții ISU Cluj.

Comenteaza