Update ACCIDENT în Cluj: A intervenit descarcerarea pentru o şoferiţă care a ieşit cu maşina în decor

ACCIDENT în Cluj: A intervenit descarcerarea pentru o şoferiţă care a ieşit cu maşina în decor

În seara de joi, 20 ianuarie a avut loc un accident de circulaţie în localitatea Luncani din judeţul Cluj.  A fost nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare pentru a extrage dintr-un autoturism o şoferiţă care a ieşit cu maşina în afara părţii carosabile. 

"O autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, din cadrul Detașamentului de Pompieri Turda, au intervenit urma evenimentului rutier care s-a produs pe raza localității Luncani.

La fața locului pompierii au găsit un autoturism ieșit în afara părții carosabile și o femeie de cca 30 de ani, în stare de conștiență și cooperantă, aflată în interiorul acestuia.

Echipajul SMURD i-a acordat primul ajutor calificat, iar apoi a transportat-o la spital pentru a primi îngrijiri de specialitate", a transmis ISU Cluj.

Update IPJ Cluj:
"Accidentul rutier s-a produs în jurul orei 20.20, pe DN15 E60, în localitatea Luncani.

Din primele date, o conducatoare auto în vârstă de 38 de ani, din județul Mureș, care se deplasa din direcția Turda, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, autoturismul părăsind partea carosabilă, ulterior intrând în coliziune cu un cap de pod.

Conducatoarea autoturismului a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. A fost transportată la o unitate medicală pentru a primi îngrijiri de specialitate", a precizat IPJ Cluj.

Comenteaza