Update Foto ACCIDENT în centrul Clujului. Femeie lovită de mașină / Trafic paralizat pe mai multe artere

ACCIDENT în centrul Clujului. Femeie lovită de mașină / Trafic paralizat pe mai multe artere
| Foto: https://www.facebook.com/groups/InfoTraficCluj
ACCIDENT în centrul Clujului. O femeie a fost accidentată / Trafic paralizat pe mai multe artere
ACCIDENT în centrul Clujului. O femeie a fost accidentată / Trafic paralizat pe mai multe artere

O femeie a fost accidentată de o mașină, în dimineața de vineri, 13 octombrie, în Piața Avram Iancu din Cluj-Napoca.

În dimineața de vineri, 13 octombrie, traficul a fost blocat în centrul Clujului în urma unui accident de circulație. ”Trafic blocat. Se circulă pe 2 benzi din 4”, au transmis șoferii pe pagina de Facebook, Info Trafic jud. Cluj.

O coloană imensă de mijloace de transport public CTP s-a format și pe Bulevadrul 21 Decembrie ca urmare a accidentului din apropierea catedralei Ortodoxe din Piața Avram Iancu. 

Femeia a fost preluată de un echipaj SAJ. ”Din datele primite până acum, este conștientă. A fost trimis un echipaj de pompieri pentru a asigura zona”, a transmis ISU Cluj. 

UPDATE IPJ Cluj: 
Polițiștii clujeni au transmis informații despre cum s-a produs accidentul din această dimineață: ”La data de 13 octombrie a.c., în jurul orei 09.00, a fost înregistrat un accident de circulație în Piața Avram Iancu din Cluj-Napoca.

Din cercetările preliminare, polițiștii au constatat că un bărbat, de 33 de ani, din Cluj-Napoca, care conducea un autoturism, ar fi accidentat o femeie, de 64 de ani, aflată în traversarea neregulamentară a părții carosabile. În urma impactului, pietonul a fost proiectat într-un alt autoturism care se afla în coloana de autovehicule.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ. În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și pentru luarea măsurilor legale”, a precizat IPJ Cluj. 

Comenteaza