Accident în Câţcău, patru persoane rănite FOTO/VIDEO

Accident în Câţcău, patru persoane rănite FOTO/VIDEO
Un accident de circulaţie a avut loc pe drumul naţional 1C, în localitatea clujeană Câţcău în jurul orei 13.

La faţa locului s-a deplasat o ambulanţă, dar şi un echipaj SMURD, pompierii dejeni şi poliţiştii criminalişti. În accident au fost implicate două autoturisme Dacia, ambele ajungând în urma impactului în şanţul de pe marginea drumului.

Patru persoane au fost rănite şi transportate de echipajele medicale la spitalul din Dej pentru îngrijiri medicale şi investigaţii suplimentare.
"La ora 13:13 am fost sesizaţi despre producerea unui accident de circulaţie petrecut pe raza localităţii Câţcău. Şoferul unui autoturism care circula dinspre Baia Mare înspre Dej a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula regulamentar dinspre Dej înspre Baia Mare. Şoferul vinovat este din Dej, iar celălalt din judeţul Maramureş", a declarat pentru ziuadecj.ro purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Anca Sidonia Bolba.

UPDATE

Conform medicilor, una dintre victime a fost diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral, iar o alta cu dublă fractură humerus drept. Alţi doi răniţi, o femeie şi un bărbat au fost duşi la spitalul din Dej cu echipajul SMURD. Femeia avea un hematom torace stâng şi fractură la mâna stângă, în timp ce bărbatul acuza dureri toracice, cel mai probabil din cauza centurii.

"Împreună cu echipajul SMURD Dej şi cu echipa de descarcerare am participat la acordarea primului ajutor în cadrul unui accident rutier soldat cu patru victime. Din fericire, niciuna din victime nu a fost leziuni care să le pună în pericol viaţa", a spus medicul Ovidiu Bogos din cadrul Ambulanţei Dej.
Poliţiştii efectuează în continuare cercetări pentru a stabili circumstanţele exacte în care s-a produs acest accident.

Comenteaza