Video Foto Accident grav pe Paris. Două tinere au ajuns la spital

Accident grav pe Paris. Două tinere au ajuns la spital
| Foto: Facebook/Info Trafic jud Cluj
Accident grav pe Paris. Două tinere au ajuns la spital
Accident grav pe Paris. Două tinere au ajuns la spital

Accidentul rutier soldat cu rănirea a două tinere, dintre care una minoră, a avut loc, marţi seara, în zona fabricii Clujana.

Marţi seara, în jurul orei 20:30, la intersectia străzilor Răsăritului cu Paris, din Cluj-Napoca, s-a produs un accident rutier în urma căruia două persoane au fost rănite.

Conform primelor verificări, o femeie de 28 de ani, din comuna Măguri-Răcătău, în timp ce conducea pe strada Răsăritului, din Cluj-Napoca, ar fi pătruns în intersecția cu strada Paris fără a acorda prioritate de trecere unei maşini conduse de către un bărbat, de 47 de ani, din Cluj-Napoca, intrând în coliziune cu acesta. Potrivit IPJ Cluj, accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a femeii și cu rănirea ușoară a unei minore de 17 ani, din Măguri Răcătău, pasageră în autovehicul.

Polițiștii au stabilit că bărbatul în vârstă de 47 de ani se afla sub influența alcoolului, având o concentrație de peste 0,25 mg/l alcool pur în aerul expirat. Oamenii legii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul.

 

Comenteaza