Update Foto Accident GRAV în Cluj-Napoca! Un bărbat se află în stop cardio-respirator / Medicii încearcă să-l salveze

Accident GRAV în Cluj-Napoca! Un bărbat se află în stop cardio-respirator / Medicii încearcă să-l salveze
| Foto: isu cluj

Un accident grav s-a produs, în urmă cu puține momente, pe strada Oașului din Cluj-Napoca. Unui bărbat i s-a făcut rău la volan și a fost găsit în stop cardio-respirator de către pompieri.

Pompierii clujeni intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut pe strada Oașului. În accident au fost implicate două autoturisme și o autoutilitară.

“Din primele date, unui șofer i s-a făcut rau la volan și a fost găsit în stop cardio-respirator de către pompieri. Bărbatul a fost extras de urgență și predat echipajelor medicale, care aplică manevre de resuscitare”, a transmis ISU Cluj.

La fața locului au ajuns și polițiștii, unde au constatat că un bărbat, de 64 de ani, din Cluj-Napoca, care circula cu autoturismul pe direcția Chinteni spre Cluj-Napoca, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă, ulterior intrând în coliziune cu 2 autovehicule care se aflau staționate pe partea dreaptă a sensului de mers.

“Bărbatul a fost extras din autovehicul de către echipajele ISU Cluj, fiindu-i acordate îngrijiri medicale la fața locului. Traficul în zona a fost restricționat aproximativ o oră pentru intervenția echipajelor”, a transmis IPJ Cluj.  

Revenim cu mai multe informații. 

UPDATE: Din fericire, bărbatul prezintă semne vitale și va fi transportată la spital, conform ISU Cluj.

Comenteaza