Foto Accident grav cu 10 victime, printre care 3 minori între Baia Mare și Dej

Accident grav cu 10 victime, printre care 3 minori între Baia Mare și Dej
| Foto: observatornews.ro
Accident grav 10 victime, printre care 3 minori între Baia Mare și Dej. A fost activat planul roşu
Accident grav 10 victime, printre care 3 minori între Baia Mare și Dej. A fost activat planul roşu

Un grav accident rutier a avut loc în această dimineaţă, în jurul orei 5:00, pe raza localității Valea Chioarului, DN1C, între Baia Mare şi Dej. Zece persoane, între care trei copii, au fost rănite, după ce două microbuze s-au ciocnit frontal.

Nouă persoane, printre care trei copii, au fost rănite în această dimineață într-un accident petrecut în zona DN 1C, Dej, în zona Valea Choarului.

Spre locul accidentului s-au deplasat pompierii militari de la descarcerare din Șomcuta Mare, un echipaj EPA SMURD, descarcerarea din Baia Mare, un echipaj TIM SMURD și două echipaje ale Ambulanței, scrie observatornews.ro.

Într-un autovehiculul, un microbuz erau 8 persoane, dintre care trei minori, iar în celălalt vehicul erau două persoane. Toate persoanele au fost scoase din mașinile distruse și au fost transportate ulterior la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

Traficul a fost blocat după accidentul din Valea Chioarului. Un singur pasager a refuzat transportul la spital. Celelalte nouă victime au fost duse la Spitalul Județean din Baia Mare.

"Azi dimineață la ora 04.37, pe DN1C, localitatea Valea Chioarului, a avut loc un eveniment rutier în urma căruia mai multe persoane au fost rănite.

În accident au fost implicate două microbuze, nouă persoane fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale, starea lor fiind stabilă. în acest moment, traficul în zonă a fost reluat, fiind dirijat de polițiști", au transmis reprezentanții ISU Maramureș.

Comenteaza