Video ACCIDENT grav în Tureni. SMURD-ul a găsit un bărbat cu braţul prins într-un utilaj agricol şi un altul decedat

ACCIDENT grav în Tureni. SMURD-ul a găsit un bărbat cu braţul prins într-un utilaj agricol şi un altul decedat

Pe un teren situat în localitatea Tureni, din judeţul Cluj, unde se desfășurau activități agricole, un bărbat în vârstă de 40 de ani a suferit leziuni corporale grave după ce și-ar fi prins brațul în mecanismul unui utilaj. La faţa locului salvatorii SMURD au găsit un alt bărbat de 63 de ani decedat.

Marţi seara a avut loc un grav accident de muncă în localitatea Tureni din judeţul Cluj. Un bărbat de 40 de ani și-a prins brațul în mecanismul unui utilaj. La faţa locului salvatorii SMURD au găsit un alt bărbat de 63 de ani pe care s-au chinuit să îl resusciteze aproape o oră.

Persoane din jur au intervenit pentru a-l ajuta pe bărbatul cu mâna prinsă în utilaş până la sosirea echipajelor medicale. Ulterior, un alt bărbat în vârstă de 63 de ani a necesitat ajutorul unui echipaj medical, din nefericire constatându-se decesul acestuia.

Cercetările sunt efectuate sub aspectul infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, a transmis IPJ Cluj marţi seara.

"O autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și două echipaje SAJ au intervenit pentru a acorda asistență medicală de urgență unui bărbat care și-ar fi prins brațul la un utilaj agricol, pe un teren agricol din localitatea Tureni, și au aplicat manevre de resuscitare unui al doilea bărbat găsit fără semnale vitale la locul solicitării.

Pompierii au fost alertați în jurul orei 19.10, iar la fața locului au găsit bărbatul fără semnale vitale, fiind începute imediat manevrele de resuscitare. Suportul vital de bază și cel avansat au fost susținut peste 40 de minute, însă fără a readuce semnalele vitale bărbatului.

Cel de-al doilea bărbat a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate", au transmis presei salvatorii de la ISU Cluj.

Comenteaza