ACCIDENT cu trei mașini în Cluj. Două femei și un bărbat, transportați la spital

ACCIDENT cu trei mașini în Cluj. Două femei și un bărbat, transportați la spital
| Foto: ISU Cluj

Un accident rutier cu trei autoturisme s-a produs, cu puțin timp în urmă, într-o localitate din județul Cluj. Pompierii și SMURD-ul au intervenit.

Pompierii clujeni au intervenit în această după-amiază la un accident rutier petrecut în localitatea Jucu, în urma unui apel de urgență care a venit în jurul orei 13:33. La fața locului, pompierii au găsit trei mașini avariate.

"Pompierii au găsit la fața locului trei autoturisme avariate. În două dintre autoturisme se aflau două femei, care nu erau încarcerate. Pentru a nu agrava posibilele leziuni, pompierii le-au extras în siguranță și le-au predat echipajelor medicale. Cele două victime au vârste aproximative de 70 și 40 de ani, fiind transportate la spital. Ulterior, la spital a fost transportat și un bărbat de aproximativ 60 de ani", a transmis ISU Cluj.

La misiune au participat două autospeciale cu modul de descarcerare, o autospecială de stingere și două ambulanțe SMURD. De asemenea, pompierii au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor.

Comenteaza