Update Foto ACCIDENT cu 4 victime în Cluj. Circulație blocată pe ambele sensuri

ACCIDENT cu 4 victime în Cluj. Circulație blocată pe ambele sensuri
ACCIDENT cu 4 victime în Cluj. Circulație blocată pe ambele sensuri
ACCIDENT cu 4 victime în Cluj. Circulație blocată pe ambele sensuri
ACCIDENT cu 4 victime în Cluj. Circulație blocată pe ambele sensuri

Salvatorii clujeni intervin la un accident rutier care s-a produs în dimineaţa de luni 7 noiembrie, în localitatea Bologa, judeţul Cluj. 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că un autoturism și o autoutilitară au fost implicate într-o coliziune pe DN 1 Huedin – Aleșd, în zona localității Bologa, județul Cluj, circulația fiind oprită în ambele sensuri.

Salvatorii ISU Cluj au anunţat că intervin la accident rutier care a avut loc în localitatea Bologa, pe DN1E60. În accident au fost implicate două autovehicule, un autotren cu o dubiţă.

Accidentul s-a soldat cu 4 victime, bărbați care primesc îngrijiri medicale, sunt conștienți și nu au fost încarcerați. Cele 4 victime se aflau în dubița implicată în accident. Intervenția este în dinamică.

Detașamentul Huedin al ISU Cluj intervine cu 3 autospeciale, iar Serviciul Județean de Ambulanță cu alte 2. Totodată, ISU Cluj mai anunţă că circulația este blocată la ora 8 pe ambele sensuri. 

Se estimează reluarea traficului în 30 de minute, a anunţat Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române

Update accident Bologa - ISU Cluj:
Trei dintre victimele implicate în accident, respectiv persoanele din dubiță, au fost transportate la spitalul Huedin. Şoferul TIR-ului refuză transportul la spital, probabil și a patra persoană din dubiţă va fi transportată pentru consult de specialitate la spital, a transmis ISU Cluj. 

Update accident Bologa - IPJ Cluj:
"Traficul a fost reluat alternativ. Revenim cu detalii la finalizarea cercetărilor", au transmis poliţiştii clujeni, într-o comunicare de presă. 

UPDATE: "Coliziunea s-a produs între un autoturism condus în direcția localității Huedin, de un bărbat în vârstă de 48 de ani, din județ Neamț și un ansamblu de vehicule condus de un bărbat din municipiul Turda, în vârstă de 55 de ani, din sensul opus.

În urma cercetărilor preliminare rezultă că bărbatul de 48 de ani ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, autoturismul condus de acesta pătrunzând pe sensul opus.

În urma impactului a rezultat rănirea a trei bărbați, pasageri în autoturism.

Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative", a transmis IPJ Cluj.

Comenteaza