Foto Accident „ca-n filme”. O femeie a lovit mortal cu mașina un cal și a ajuns la spital după ce a intrat într-un gard

Accident „ca-n filme”. O femeie a lovit mortal cu mașina un cal și a ajuns la spital după ce a intrat într-un gard
| Foto: IPJ Argeș

O femeie a ajuns la spital după ce a lovit mortal cu mașina un cal și a intrat într-un gard.

O femeie de 53 de ani, din Pietroşani, care conducea un autoturism pe raza comunei Coşeşti, circulând din direcţia Domneşti spre Piscani, a lovit un cal aflat pe partea carosabilă, după care a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat în gardul unui imobil, a transmis, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, potrivit Agerpres.

În urma coliziunii, femeia care conducea autoturismul a suferit leziuni, fiind preluată de un echipaj medical şi transportată la spital. În urma impactului, calul a decedat.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, autoturismul a rămas suspendat pe un gard, la o înălţime de aproximativ 2 metri.

Femeia de la volan a fost descarcerată de pompieri. Prezenta suspiciune de fractură cervicală şi lombară şi un traumatism la nivelul feţei.

La locul solicitării, pompierii asigură măsuri specifice.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc şi luarea măsurilor legale care se impun, arată IPJ.

Comenteaza