Acces gratuit pentru persoanele cu dizabilităţi, la Peninsula

Acces gratuit pentru persoanele cu dizabilităţi, la Peninsula
Persoanele cu dizabilităţi vor avea acces gratuit la festivalul Peninsula, care se desfăşoară între 18-21 iulie pe Valea Gârbăului, anunţă organizatorii.

Un însoţitor va beneficia de reducere de 50% din biletul de intrare.

"Serviciul de Ajutor Maltez în România (SAMR) salută iniţiativa organizatorilor Festivalului Peninsula de a încuraja şi facilita accesul persoanelor cu dizabilităţi la acest eveniment de mare anvergură care va avea loc, în premieră în acest an, la Cluj-Napoca. Astfel, acestea se vor putea bucura de oportunitatea de a participa la concertele propuse în cadrul festivalului şi la diversele activităţi recreative şi de socializare, vor avea ocazia de a cunoaşte şi interacţiona cu alţi participanţi", a precizat Barla Zsuzsa, secretar general SAMR, organizaţie care oferă servicii şi pentru persoane cu dizabilităţi.

"Pe teritoriul festivalului vor fi amplasate toalete special amenajate pentru persoanele cu handicap, mai anunţă organizatorii. Cei care doresc să se înscrie pe listă o pot face şi la sediul Serviciului de Ajutor Maltez din Cluj-Napoca, din str. Nuferilor 1/9, la adresa de mail maltez@maltez.ro sau la numărul de telefon 0264 595 801. Termenul limită de înscriere pe listă este 10 iulie", adaugă organizatorii.

Programul festivalului Peninsula este următorul:

18 iulie: Kaiser Chiefs (UK), Paul Kalkbrenner (DE), Utah Jazz & Stamina MC (UK), Şuie Paparude (RO)
19 iulie: Emir Kusturica (SRB), DragonForce (UK), , Benga (UK), Camo&Krooked (A) feat. MC Youthstar (UK/FR), The Sweet Life Society (IT)
20 iulie: Ska-P (ESP), Marky Ramone's Blitzkrieg (US), N.O.H.A. (CZ, DE, US)
21 iulie: Rotfront (DE), Ocho Macho (HU)

"Festivalul Peninsula are loc între 18 şi 21 iulie în Cluj-Napoca, pe Valea Gârbăului. Biletele pot fi achiziţionate pe site-urile eventim.ro, eventim.hu şi eventim.de, precum şi în reţeaua Eventim. Ca noutate, anul acesta organizatorii au pus în vânzare două tipuri de abonamente în funcţie de opţiunea privind folosirea camping-ului şi a facilităţilor aferente. Până pe 17 iulie preţul unui abonament este de 180 de lei,iar la faţa locului poate fi achiziţionat cu 210 lei. Abonamentele care includ facilităţile de campare costă 210 lei (până pe 17 iulie), respectiv 240 de lei (la faţa locului). Biletul de o zi costă 70 de lei până pe 17 iulie şi 90 de lei dacă este cumpărat de la intrarea la festival", menţionează organizatorii.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Primăriei şi al Consiliului Local Cluj-Napoca.

 

Etichete
Comenteaza