A MURIT una dintre pasagerele microbuzului din accidentul de la Urişor. Şoferul, reţinut pentru 24 de ore

A MURIT una dintre pasagerele microbuzului din accidentul de la Urişor. Şoferul, reţinut pentru 24 de ore
| Foto: dej24.ro

Luni a fost activat planul roşu pentru accidentul dintre un microbuz şi un tren din judeţul Cluj. Aseară una dintre victimele accidentului a decedat, iar şoferul a fost reţunit pentru 24 de ore. 

Conducătorul auto în vârstă de 31 de ani, din localitate Darabani, județul Botoșani, care a condus autovehiculul implicat în accidentul de la trecerea la nivel cu calea ferată din localitatea Urișor a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

O femeie în vârstă de 40 de ani, din localitatea Darabani, judeţul Botoșani, pasager în auto în microbuz a decedat la unitatea medicală unde a fost transportată ulterior accidentului, ieri seară, a anunţat IPJ Cluj. Femeia decedată este mama minorei, care a fost transportată la spital de urgență cu un elicopter SMURD şi care este acum în comă profundă.

Accidentul s-a întâmplat la o trecere la nivel cu calea ferată. Impactul s-a produs în localitatea Urișor, comuna Cășeiu, între un microbuz și trenul regio expres, care circula de la Baia Mare spre Cluj-Napoca. 

Nouă oameni au fost raniţi în urma accidentului de microbuz care a avut loc luni dimineaţa în localitatea Urişor. Trei dintre ei au fost în stare extrem de gravă, iar printre ei, o mamă în vârstă de 40 de ani şi fiica ei monoră, preluată de elicopterul SMURD. Femeia a avut leziuni mult prea grave, iar luni seara a decedat într-un spital din Cluj-Napoca. 

Femeia, împreună cu fiica ei, se întorcea din Italia pentru a-şi vizita familia. În microbuz ele au ocupat exact locurile de pe partea dreaptă, în care impactul cu locomotiva a fost cel mai puternic. Unul dintre scaune s-a desprins la impact, fiind proiectat în afara maşinii, conform surselor dejeanul.ro

Comenteaza