A murit Darren Kent. Actorul care a jucat în serialul Game of Thrones avea doar 36 de ani

A murit Darren Kent. Actorul care a jucat în serialul Game of Thrones avea doar 36 de ani
| Foto: The Sun/Facebook

Actorul, scenaristul şi regizorul Darren Kent, care a apărut în Game of Thrones şi EastEnders, a murit la vârsta de 36 de ani, scrie Sky News.
 

Despre Darren Kent, care a jucat în Game Of Thrones, EastEnders, Les Misérables şi Malpractice, colegii spun că a fost „unul dintre cei mai buni oameni” şi un „suflet talentat şi grijuliu”, potrivit Mediafax.

Apărut în Game Of Thrones în 2014, el a jucat rolul unui tată îndurerat - Goatherd - care îşi ducea copilul mort pentru a o vedea pe Daenerys Targaryen, Mama Dragonilor, interpretată de Emilia Clarke.

A avut, de asemenea, roluri TV în EastEnders, miniseria TV Les Misérables şi recenta dramă ITV Malpractice, precum şi o scurtă apariţie în filmul Dungeons And Dragons: Honour Among Thieves, lansat la începutul acestui an.

Moartea lui Kent a fost anunţată de agentul său, Carey Dodd Associates, care a scris pe Facebook: „Cu profundă tristeţe trebuie să vă spunem că dragul nostru prieten şi client Darren Kent s-a stins din viaţă în linişte vineri. Părinţii şi cel mai bun prieten al său îi sunt alături. Gândurile şi dragostea noastră sunt alături de familia sa în aceste momente dificile. Darren nu a fost doar un actor, regizor şi scenarist talentat, ci a fost cu adevărat unul dintre cei mai buni oameni pe care am avut plăcerea să îi cunosc. A fost un privilegiu şi o plăcere să fi făcut parte din călătoria lui. RIP, prietenul meu”.

Nu a fost precizată cauza decesului.

Prietenii din industrie i-au adus un omagiu online, inclusiv scriitoarea şi regizoarea Jane Gull. Ea a postat pe X, fostul Twitter, şi a spus: „Ce privilegiu a fost să fim prieteni şi să te cunosc şi să te ajut. Viaţa nu va fi la fel fără tine. O să îmi lipseşti foate mult”, a scris ea.

Comenteaza