6.000 de euro pentru proiecte studenţeşti. Cum te poţi înscrie

6.000 de euro pentru proiecte studenţeşti. Cum te poţi înscrie
Studenţii din Cluj pot câştiga 2.000 de euro pentru trei proiecte, într-o competiţie de idei de antreprenoriat social adresată tuturor studenţilor din România.

 

Inițiativa se desfășoara anul acesta în patru țări europene, Austria, Cehia, România și Slovacia, iar partenerul principal este Fundația Erste. Aceasta le oferă studenţilor bani şi ocazia de a participa la workshop-uri tematice şi suport pentru implementarea ulterioară a ideilor propuse - de la reducerea sărăciei, sănătate, educaţie, mediu, dezvoltare comunitară, până la tehnologii de informare şi de comunicare, drepturile omului, egalitatea de şanse, studenţii, organizaţi în echipe de maxim cinci persoane, îşi pot alege orice temă pentru a dezvolta o idee de afacere socială, atâta timp cât ea este relevantă pentru comunitatea în care se doreşte implementarea.

Premiile pentru câştigătorii din România ajung la valoarea de 6.000 de euro, dar programul include şi o serie de seminarii de informare susţinute de experţi în domeniu. Atelierele tematice vor avea loc în Bucureşti, Iaşi, Cluj și Timișoara, iar participarea este gratuită.

La Cluj workshop-ul are loc în data de 18 martie, între orele 9 şi 20, la Cluj Hub, pe strada Piteşti 19.

În cadrul seminarului de o zi, facilitatori cu experienţă vor oferi studenţilor acces la informații din domeniu, suport, feedback, dar şi inspiraţie, prin prezentarea unor modele de afaceri sociale.

Data limită pentru înscrieri este 4 aprilie 2013. Vezi aici detalii

Etichete
Comenteaza