3.000 de vizitatori pe Cluj Arena VIDEO

3.000 de vizitatori pe Cluj Arena VIDEO
Numărul total de clujeni care au vizitat astăzi şantierul stadionului Cluj Arena a depăşit 3.000, conform statisticilor beneficiarului lucrărilor, Consiliul Judeţean Cluj. Programul a fost prelungit cu o jumătate de oră, din cauza numărului mare de vizitatori.

"Au fost 2.800 de adulţi, dar dacă-i socotim şi pe copii numărul celor care au vizitat stadionul a depăşit cifra de 3.000", spune Radu Raţiu, reprezentantul CJ Cluj, pentru ziuadecj.ro. Vezi ce au spus vizitatorii

Iniţial ultimele intrări ale vizitatorilor au fost programate pentru ora 17.00, totuşi din cauza numărului mare de persoane interesate ultimele intrări au avut loc o jumătate de oră mai târziu. "Lumea a fost mulţumită şi s-a bucurat că am putut organiza acest tur într-o zi de sărbătoare, când lumea e liberă", a spus Raţiu.

 

Numărul vizitatorilor de astăzi reprezintă o zecime din numărul spectatorilor aşteptaţi la meciurile de pe Cluj Arena, având în vedere că stadionul va avea o capacitate de aproximativ 30.000 de locuri.

Aceasta este a doua ediţie a Zilei Porţilor Deschise la Cluj Arena, după cea din 1 decembrie, când numărul vizitatorilor a fost de 200. În această săptămână lucrările continuă la stadion cu finalizarea instalaţiei de încălzire a gazonului, cu începerea montării scaunelor în tribune şi cu montarea acoperişului peste tribune.

 

Comenteaza