1.000 de brăţări anti-drog, puse în vânzare la Peninsula

1.000 de brăţări anti-drog, puse în vânzare la Peninsula
Prevenţia consumului de droguri în şcoli va fi subiectul unei mese rotunde care va avea loc marţi, 25 iunie, de la ora 11, la sediul Asociaţiei Caritas, din incinta catedralei greco-catolice în construcţie din Piaţa Cipariu. Reprezentanţii asociaţiei vor vinde aproximativ 1.000 de brăţări cu mesaje antidrog, puse la dispoziţie de organizatori.

"Festivalul Peninsula va avea, anul acesta, un program educativ de prevenire a consumului de droguri în şcoli. Vom pune la dispoziţia partenerilor noştri, Asociaţiei Caritas, un număr de 1.000 de brăţări siliconate inscripţionate cu un mesaj antidrog, care vor fi vândute în cadrul evenimentului. Suma adunată astfel va fi folosită pentru implementarea unui proiect de prevenire a consumului de droguri în şcoli", arată reprezentanţii Biroului de Presă al Festivalului Peninsula, într-un comunicat de presă.

"La masa rotundă vor fi prezentate şi mai multe statistici la zi privind consumul de droguri, atât în rândul elevilor cât şi în rândul tinerilor, în general. Totodată, vor participa şi reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Cluj, ai Primăriei Cluj-Napoca, ai SMURD, ai Inspectoratului Şcolar Judeţean. Din partea Festivalului Peninsula va fi prezent domnul director Bodor Laszlo", se mai arată în comunicat.

 

Etichete
Comenteaza