Produsele tradiţionale ale clujenilor, promovate la Săptămâna Verde de la Berlin

Produsele tradiţionale ale clujenilor, promovate la Săptămâna Verde de la Berlin
Produsele producătorilor şi artizanilor clujeni vor fi expuse între 15 şi 24 ianuarie la ediţia 2016 a Grune Woche, expoziţia pentru industrie alimentară, agricultură şi horticultură „Săptămâna verde”, care va avea loc la Berlin, capitala Germaniei.

În cadrul târgului Asociaţia Produs de Cluj va avea propriul stand, iar spre deosebire de precedenta participare, când au luat parte doar întreprinzători din domeniul apiculturii şi al produselor realizate pe bază de lavandă, la ediţia din acest an vor fi expuse şi produse de artizanat.

Prin urmare, vor fi prezentate mierea de albine şi produsele apicole pe bază de miere, polen şi propolis, alături de produse pe bază de lavandă, la mare căutare şi la ediţia din 2015. Pentru a da un plus de culoare standului, la eveniment vor fi prezenţi doi artizani, care vor expune costume populare din zona Clujului şi a Munţilor Apuseni, precum şi obiecte decorative sculptate în lemn.

Grune Woche este cea mai importantă expoziţie din Europa în domeniul industriei alimentare şi a agriculturii. Desfăşurată pe o suprafaţă de 125.000 de metri pătraţi, cu peste 1.700 de expozanţi din 70 de ţări, manifestarea este considerată a fi drept o bună oportunitate nu doar pentru vânzare, ci şi pentru promovarea produselor şi stabilirea de noi contacte de afaceri.

Comenteaza