Demonstrații de dog-dancing, de dresaj și de agilitate, luni, la Ziua Interacţiunii Om-Animal

Demonstrații de dog-dancing, de dresaj și de agilitate, luni, la Ziua Interacţiunii Om-Animal
Cea de-a IX-a ediţie a Zilei Interacțiunii Om-Animal (ZIOA), dedicată în principal sărbătoririi Zilei Copilului, va avea loc luni, 1 iunie, în campusul Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV).

Evenimentul are ca scop promovarea cunoștintelor și atitudinilor optime față de animale, precum și a conceptului de One Health (o singură sănătate).

Activitățile se vor desfăşura între orele 10:00 şi 18:00 şi cuprind demonstrații de dog dancing, exerciții de agilitate, vizite ghidate, activități asistate de câini și cai, standuri de adopție de câini şi pisici, consiliere comportamentală și veterinară, colțuri ale cunoașterii prin interacțiune cu animale exotice, face-painting pentru copii şi standuri informaționale în domeniul interacțiunii om-animal.

Programul evenimentului:

10:00 - deschiderea oficială în campusul USAMV, de pe Calea Mănăştur nr. 3-5

11:00 -12:00 - demonstrații de dog-dancing și agilitate

12:00 - 16:00 - activități asistate de cai

12:00 - 14:00 - vizite ghidate în muzeele USAMV 

12:00 -16:00 - vizite ghidate în acvariul USAMV 

10:00 -16:00 - colțul cunoașterii naturii (interacțiune cu reptile, insecte, tarantulă) - Vivariul UBB

10:00 -17:00 - standuri informaționale în domeniul interacțiunii om-animal, târgușoare de casă, activități asistate de câini de terapie, exerciții de agilitate, standuri de adopție animale, activități de face-painting pentru copii, consiliere comportamentală și veterinară, demonstrații de dresaj, ateliere de promovare a deținerii responsabile a animalelor de companie

18:00 - închiderea evenimentului

 

Comenteaza