Şeful ISU Cluj şi-a luat rămas bun de la colegi FOTO / VIDEO

Şeful ISU Cluj şi-a luat rămas bun de la colegi FOTO / VIDEO
Inspectorul șef al ISU Cluj, generalul Vasile Șomlea, şi-a încheiat, astăzi, cariera militară de 32 de ani în cadrul instituției. Cu această ocazie a fost organizată o ceremonie festivă la care au luat parte mai multe oficialităţi clujene. Generalul Şomlea şi-a luat rămas bun de la colegii săi.

Generalul Vasile Şomlea a ocupat funcția de inspector șef din anul 2005, după ce în perioada 2004-2005 a fost prim-adjunctul inspectorului şef al ISU Cluj. Din 1996 până în 2004 a fost şef de stat major la Grupul de Pompieri Avram Iancu Cluj-Napoca. Din 1990 până în 1996 a fost ofiţer principal la Grupul de Pompieri Avram Iancu Cluj-Napoca, iar din 1981 până în 1989 a fost locţiitor comandant companie şi comandat pluton la Compania de Pompieri Turda.

La comanda ISU a fost împuternicit inspector șef, colonelul Ungur Dorin Petru, ce a ocupat funcția de prim adjunct al generalului Şomlea, din anul 2006.

Citeşte care sunt evenimentele care au marcat cariera generalului Vasile Şomlea şi ce va face acesta după pensionare, într-un interviu ZIUA de CLUJ.

Comenteaza