Viitorii agricultori dezbat aşteptările pe care le au de la autorităţi

Viitorii agricultori dezbat aşteptările pe care le au de la autorităţi
200 de studenţi din toată ţara vor participa sâmbătă la dezbaterea “Consultant sau fermier? Programe pentru tinerii fermieri în cadrul noului PNDR", organizată la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară.

Temele dezbaterilor cu viitorii specialişti în agricultură vor fi despre noua Politică Agricolă Comună şi despre aşteptările pe care le au de la Comisia Europeană şi Ministerul Agriculturii. Programul va cuprinde un atelier-dezbatere cu titlul "Lipsa specialiştilor în realizarea proiectelor reprezintă o reală problemă. Pot deveni studenţii de azi specialiştii de mâine?".

Evenimentul se va desfăşura în contextul organizării din acest an a celui mai mare concurs profesional-ştiinţific al studenţilor agronomi, "Agronomiada 2015" şi va avea loc de la ora 10:00 în Amfiteatrul Bleumarin din Institutul de Ştiinţele Vieţii.

Dezbaterea este realizată în parteneriat cu Radio France International, cu sprijinul Comisiei Europene, Directoratul General pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală şi USAMV Cluj. 

Comenteaza