UMF Cluj, gazda noii ediții a Neurosurgical Masterclass. Participă specialiști cu înaltă experiență din întreaga lume

UMF Cluj, gazda noii ediții a Neurosurgical Masterclass. Participă specialiști cu înaltă experiență din întreaga lume

Universitatea de Medicină și Farmacie "Iuliu Hațieganu" Cluj-Napoca va găzdui, în perioada 8-10 martie, cea de-a 12-a ediție a evenimentului Neurosurgical Masterclass: Innovation & Research.

La cea de-a 12-a ediție a acestui eveniment vor participa neurochirurgi cu vastă experiență, din întreaga lume.

Într-un format unic față de alte cursuri, speakerii invitați vor fi acompaniați de prezentatori entuziaști, aflați în diferite etape ale carierei lor, inclusiv studenți la medicină și rezidenți în neurochirurgie, care își vor împărtăși experiențele personale.

Acest curs, având studentul în centrul atenției, promovează educația și diseminarea cunoștințelor nu doar pentru studenții la medicină și rezidenții interesați de neurologie sau neurochirurgie, ci și pentru cei din specialități conexe, precum neuroștiințele, radiologia, oncologia și chirurgia ortopedică. Specialiștii invitați vor oferi perspective valoroase asupra vieții unui neurochirurg, împărtășindu-și cunoștințele extinse cu noile generații.

Ediția din acest an se concentrează pe Inovație și Cercetare, explorând cunoștințele actuale și direcțiile de cercetare ce vizează avansarea domeniului neurochirurgiei.

"Cercetarea este o parte importantă a multor cariere ale neurochirurgilor și este obligatorie pentru oricine dorește să continue în Academia, așa că ne-am gândit că este mai bine să îi dedicăm o ediție întreagă", spun organizatorii.

Comenteaza