Senatul UMF Cluj a validat numirea decanilor facultăților și a directorului extensiei universitare de la Baia Mare

Senatul UMF Cluj a validat numirea decanilor facultăților și a directorului extensiei universitare de la Baia Mare
| Foto: UMF Cluj

Senatul universității a validat joi numirea decanilor facultăților din cadrul UMF "Iuliu Hațieganu" și a directorului extensiei universitare de la Baia Mare, ca urmare a concursului desfășurat săptămâna aceasta.

Senatul universității a validat numirea decanilor facultăților de Medicină, Medicină Dentară și Farmacie din cadrul UMF Cluj, astfel:

  • Prof. dr. Șoimița Mihaela Suciu este confirmată pentru al doilea mandat de decan al Facultății de Medicină. Obiectivele sale pentru acest mandat privesc întoarcerea de valoare către societate prin formarea de profesioniști în domeniul sănătății, prin generarea de rezultate valoroase ale cercetării și printr-o administrare eficientă și transparentă a resurselor, dar și cooperarea cu școlile medicale europene.
  • Prof. dr. Gianina Cristina Crișan va continua să conducă Facultatea de Farmacie, fiind la cel de-al patrulea mandat în această funcție. Expertiza doamnei decan și viziunea sa cu privire la dezvoltarea Facultății de Farmacie vor crea continuitate în creșterea competitivității facultății, promovarea de idei noi și abordarea provocărilor cu flexibilitate și creativitate.
  • Conf. dr. Cristian Mihail Dinu preia al doilea mandat pentru funcția de decan al Facultății de Medicină Dentară. Domnul decan promovează o activitate didactică, științifică și clinică caracterizată prin creativitate, inovare și performanță.

Totodată, Senatul UMF "Iuliu Hațieganu" a validat și numirea directorului care va conduce extensia  de la Baia Mare. "Șef. lucr. Liliana Elisabeta David, cu o experiență bogată în domeniul medical și academic, va coordona extensia universitară de la Baia Mare, fiind implicată în formarea și instruirea viitoarelor generații de profesioniști din domeniul asistenței medicale generale", transmite UMF Cluj.

Comenteaza