S-au afișat rezultatele la Evaluarea Națională, etapa specială. Câți elevi din Cluj au fost la examen

S-au afișat rezultatele la Evaluarea Națională, etapa specială. Câți elevi din Cluj au fost la examen

Au fost afișate rezultatele la sesiunea specială a Evaluării Naţionale. Contestaţiile pot fi depuse astăzi, până la ora 20:00.

La nivelul județului Cluj, în cadrul etapei speciale a Evaluării Naționale pentru elevii claselor a VIII-a (sesiunea 2020), s-au înscris 3 candidați.

Potrivit Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj, dintre aceștia, 2 elevi au susținut proba la limba și literatura română (29 iunie 2020) și 3 au susținut proba la disciplina matematică (30 iunie 2020). Nu au existat situații de candidați absenți, eliminați sau cu sau cu temperatura peste maximumul admis, de 37.3 grade Celsius.

Primele rezultate au fost publicate azi, 2 iulie 2020, la ora 12:00, în centrul de examen organizat la nivelul județului Cluj.

Contestațiile pot fi depuse azi, 2 iulie 2020, în intervalul orar 14:00-20:00. Acestea pot fi depuse/transmise și prin mijloace electronice. În acest caz, candidații completează, semnează și depun/transmit prin mijloace electronice și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora.

Rezultatele finale vor fi afișate sâmbătă, 4 iulie 2020.

Comenteaza