Nou incident în școală! Profesor luat la pumni și picioare de un elev. Copilul agresor, supărat că a fost amendat după ce a făcut scandal în clasă

Nou incident în școală! Profesor luat la pumni și picioare de un elev. Copilul agresor, supărat că a fost amendat după ce a făcut scandal în clasă

Un elev a luat la bătaie un profesor după ce a fost amendat de polițiști în urma unui scandal în clasă. 

Incidentul s-a petrecut la o unitate de învăţământ din Târgu Mureş. Elevul agresor a fost dus la sediul Poliției după ce ar fi făcut scandal în timpul unei ore şi ar fi arătat gesturi obscene cadrului didactic. De acolo, copilul s-ar fi întors la școală și ar fi luat l-a bătaie un profesor.

Conform news.ro, poliţiştii au fost sesizaţi luni, în jurul orei 10.00, cu privire la faptul că la o școală din Târgu Mureş are loc un scandal în timpul unei ore de curs.

“Poliţiştii de ordine publică (proximitate), alături de poliţiştii Biroului Siguranţă Şcolară s-au deplasat la faţa locului, stabilind faptul că un elev de 15 ani, din clasa a 8-a, s-a urcat în timpul orelor de curs pe un dulap şi a arătat gesturi obscene cadrului didactic. Tânărul a manifestat un comportament necooperant faţă de poliţişti, fiind imobilizat şi condus la sediul Poliţiei municipiului Târgu Mureş, unde a fost invitată şi mama acestuia,  pentru clarificarea stării de fapt şi lămurirea situaţiei”, au precizat poliţiştii. 

Tânărul a fost amendat cu 500 de lei pentru încălcarea ordinii şi liniştii publice. 

După câteva ore, poliţiştii au fost anunţați că elevul respectiv a făcut din nou scandal la şcoală.  

“În jurul orei 12.35, poliţiştii au fost sesizaţi de către reprezentanţii aceleiaşi unităţi de învăţământ cu privire la o faptă de agresiune. La faţa locului, poliţiştii au stabilit că acelaşi tânăr ar fi aplicat lovituri cu pumnii şi picioarele cadrului didactic îndrumător, manifestându-se recalcitrant în continuare.

Tânărul a fost imobilizat şi condus la sediul unităţii de poliţie alături de părintele său, în vederea continuării cercetărilor şi luări măsurilor legale care se impun”, au mai afirmat poliţiştii.

Comenteaza