Ministrul Educaţiei îndeamnă la calm. Ce spune despre îngheţarea anului şcolar

Ministrul Educaţiei îndeamnă la calm. Ce spune despre îngheţarea anului şcolar

Precizările ministrului Educației și Cercetării, Monica Anisie, vin după ce președintele Klaus Iohannis a declarat starea de urgență în România și a anunțat că activitatea din învățământul preuniversitar și universitar se suspendă.

"Nu se îngheaţă anul şcolar”, a declarat pentru Edupedu.ro, ministrul Educaţiei, Monica Anisie. Conform sursei citate, Anisie a precizat că specialiştii din Minister discută zilele acestea strategia de urmat, după ieşirea din epidemia de coronavirus, dar că „nu se pune problema îngheţării anului şcolar”.

Declaraţia ministrului Educaţiei vine la o zi după ce preşedintele Klaus Iohannis a declarat starea de urgenţă în România şi a anunţat că şcolile vor fi închise, iar activitatea din învăţământul preuniversitar şi universitar se suspendă.

„La momentul acesta, după ce vom ieşi din perioada aceasta de stare de urgenţă, vom analiza care sunt măsurile cele mai bune care să vină în sprijinul elevilor şi studenţilor. Dar nu se pune problema îngheţării anului şcolar“, a declarat Monica Anisie.

Comenteaza