Harta UBB care îți arată după ce scenarii se deschid școlile. VEZI cum încep cursurile elevii în fiecare localitate din Cluj

Harta UBB care îți arată după ce scenarii se deschid școlile. VEZI cum încep cursurile elevii în fiecare localitate din Cluj

Harta creată de cercetătorii Universității “Babeș Bolyai” din Cluj-Napoca în cadrul proiectului de cercetare Romanian Economic Impact Monitor, afișează și scenariile în care se redeschid școlile pe 5 mai 2021.

Cercetătorii de la Universitatea Babeș Bolyai din Cluj au realizat o hartă interactivă care arată rata de incidență la nivelul fiecărei localități din România, datele fiind actualizate zilnic. Harta este realizată în cadrul proiectului de cercetare COVID-19: Romanian Economic Impact Monitor, care monitorizează în timp real evoluția pandemiei, proiect dezvoltat de Școala de Științe Sociale a UBB, prin intermediul unei echipe de cercetători ai Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor (FSEGA).

Specialiștii UBB au adăugat pe hartă și funcția “Școală”, astfel că, atunci când este selectată localitatea, este indicat și scenariul în care se vor ține cursurile. Astfel, pe hartă în cazul localităților cu o incidență a infectărilor sub 1 la mie, adică în scenariul verde apare indicația “prezență fizică”, iar la cele din scenariul galben “școală online” . Harta poate fi consultată AICI.

Comenteaza