Elevii din Câmpia Turzii se întorc de luni la școală. Anunțul primarului

Elevii din Câmpia Turzii se întorc de luni la școală. Anunțul primarului

Începând de luni, 8 februarie 2021, elevii din municipiul Câmpia Turzii se vor întoarce la cursurile clasice.

„Elevii din Municipiul Câmpia Turzii se întorc la cursuri în condiții de siguranță. Pentru a-i primi în condiții de maximă siguranță, școlile și grădinițele din municipiu au fost echipate atât cu materiale sanitare de protecție, cât și cu dezinfectanți.

O particularitate în orașul nostru este cazul Colegiului Tehnic „Victor Ungureanu”. Aici, datorită lucrărilor de reabilitare, finanțate din fonduri europene, doar clasele a XII-a se vor întoarce la cursurile clasice. Pavilionul 5 va fi finalizat până luni, 8 februarie 2021 și-i va putea găzdui pe elevii de clasa a XII-a.

Ca urmare a unor discuții purtate între primarul Municipiului, Dorin Nicolae LOJIGAN și directoarele Colegiului, s-a stabilit ca elevii celorlalte clase să urmeze, în continuare, cursurile online. În interiorul Colegiului Tehnic „Victor Ungureanu”, pe celelalte pavilioane, lucrează peste 40 de muncitori, pentru ca – până în luna august – să fie finalizat proiectul de reabilitare a acestuia”, au transmis reprezentanții primăriei din Cămpia Turzii.

„După aproape un semestru de cursuri online, elevii municipiului nostru se întorc în bănci. Acest lucru înseamnă o întoarcere la normalitate și la performanțe școlare în condiții de sănătate și siguranță. Dragi elevi, vreau să vă asigur că Primăria și Consiliul Local au depus toate eforturile pentru ca voi să puteți studia fără griji, într-un mediu sigur. Vă urez succes în noul semestru școlar”, a precizat primarul Municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan.

Comenteaza