De Moș Nicolae, elevii de la Ghibu și Aslan intră în noile săli de clasă

De Moș Nicolae, elevii de la Ghibu și Aslan intră în noile săli de clasă

De Moș Nicolae, elevii de la Liceul Teoretic "Onisifor Ghibu" și Colegiul Tehnic „Ana Aslan” din Cluj-Napoca încep cursurile în noile clădiri modernizate.

Lucrări de extindere și modernizare la Liceul Teoretic "Onisifor Ghibu" din Cluj-Napoca: un nou corp de clădire cu 33 de săli de clasă și 9 laboratoare plus o sală de sport extinsă și modernizată. Pentru creșterea eficienței energetice au fost instalate surse de energie regenerabilă: panouri fotovoltaice pentru producere de energie electrică și panouri solare pentru producere de apa caldă menajeră.

Modernizare și extinderea Colegiului Tehnic „Ana Aslan” din Cluj-Napoca: investiția se ridică la peste cinci milioane de euro, bani proveniți din fonduri europene. În urma lucrărilor, unitatea de învățământ va beneficia de 17 săli de clasă, 10 laboratoare și o nouă sală de sport. Pentru a crește eficiența energetică, în cadrul Colegiului Tehnic „Ana Aslan” vor fi folosite surse de energie regenerabilă precum panouri fotovoltaice (pentru producerea energiei electrice) și panouri solare (pentru producerea de apă caldă), integrate în sistemul automat de management al consumului (BEMS - Building Energy Management System).

Comenteaza